Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Двама ранени след пътен инцидент край Поморие
Автор: Екип Burgas24.bg 15:08 / 17.12.2010Коментари ()726
©
На 16.12.2010 г. около 17.15 ч в оперативната дежурна част на РУ "Полиция" - Поморие за пътен инцидент на път І-9. При извършената проверка на място е установено, че при движение от Поморие към Ахелой по заснежена и обработена с луга пътна настилка лек автомобил "Пежо 206", със софийска регистрация управляван от неустановен водач предприел изпреварване. Прибирайки се в лентата си за движение, с предната си дясна част, блъснал задния ляв калник на движещия се в същата посока лек автомобил марка "Нисан Патфайндър", управляван от М.П. (30) от курортен комплекс "Слънчев бряг".

В резултат на удара водачът на "Пежо" изгубил контрол над автомобила, който преминал в лентата за насрещно движение и с цел предотвратяване челен удар с насрещно движещо се МПС, навлязъл в лява канавка. При инцидента са пострадали пътуващите в "Пежо" С.С. (23) от Бургас (оставен за наблюдение в МБАЛ - Бургас със сътресение на мозъка, без опасност за живота) и връстникът му М.В. от Бургас, на когото е оказана амбулаторна медицинска помощ.

И двамата отричат да са управлявали автомобила и са отказали да дадат кръвна проба за химически анализ. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на "Дачия". Работата по изясняване на случая и установяване водача на "Пежо 206" продължава.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dvama-raneni-sled-puten-incident-krai-Pomorie-215606
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.