Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пеевски категоричен: Младежите на България няма да ходят в задължителна казарма!
Автор: Петър Дучев 16:31 / 14.06.2024Коментари ()2020
©
Буди тревога, че в дните до конституиране на новия парламент и старта на преговори за съставяне на редовно правителство Радев отново се опитва да насажда страхове и напрежение в обществото, като заговори за мобилизационен резерв и връщане на наборната военна служба.

Трябва да сме наясно с едно - единствено българският парламент може да взема подобни решения, а ние многократно вече заявихме, че няма да се допусне подобно нещо! Тази позиция на съпредседателят на ДПС Деляна Пеевски разпространиха до медиите от партийния пресцентър.

"Ние много ясно слушаме и чуваме гласа на хората и сме категорични - младежите на България няма да ходят в задължителна казарма!

Конституцията много ясно прокламира правомощията на институциите и отново напомняме на Радев да не се изкушава да гази основния закон, воден от лични политически амбиции, а да изпълнява конституционните си задължения", допълва Пеевски.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Peevski-kategorichen-Mladezhite-na-Bulgariya-nyama-da-hodyat-v-zadulzhitelna-kazarma-2152152
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.