Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кирил Петков коментира в детайли трагичната катастрофа
©
Кирил Петков коментира в детайли трагичната катастрофа край Аксаково по време на брифинг в Народното събрание, предаде репортер на "Фокус".

"Когато седите на задната седалка и сте на конферентен разговор, и даже не знаете какво се случва с движението, излизате, благодарение на пожарникарите и на екипите на Бърза помощ, отваряте максимално бързо вратите, изкарвате жената - много съжаляваме, изказваме огромни съболезнования на близките...", коментира Петков.

Припомняме, че днес стана ясно, че участъкът на фаталния инцидент е изненадващо преасфалтиран без да се даде конкретна причина за това. Медии не бяха допуснати до мястото по-рано. Жител на Аксаково разказа пред "Фокус", че това изключително много го е изненадало, защото има други места, които все още чакат належащ ремонт, а в същото време се асфалтира само този въпросен участък.

"Аз на всеки 3 часа се интересувам за състоянието на жената и дали мога с нещо да помогна. Нямам никаква идея кой за какво асфалтира и как", каза по този повод Петков.

Съпредседателят на ПП не даде повече подробности за случилото се, въпреки че бе попитан от журналист, дали е видял километража и с колко точно се е движил автомобилът на НСО.



Още по темата: общо новини по темата: 28
07.06.2024 »
22.05.2024 »
22.05.2024 »
21.05.2024 »
21.05.2024 »
21.05.2024 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Kiril-Petkov-komentira-v-detaili-tragichnata-katastrofa-2123056
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.