Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бомбена заплаха: Училищата в 3 общини остават затворени
Автор: Екип Burgas24.bg 09:22 / 23.01.2024Коментари ()812
© Burgas24.bg
В училищата в общините Козлодуй, Хайредин и Мизия днешният ден ще бъде неучебен, след като е получен сигнал за бомбена заплаха, съобщава bTV.

"Освобождаването на учениците се налага във връзка с непредвидената ситуация, създала се поради получена заплаха на тел. 112. Информацията е получена от ръководството на РУ – Козлодуй. Бомбена заплаха е отправена към всички училища в област Враца“, съобщават от общинската управа в Козлодуй.

Община Мизия също публикува съобщение:

"Освобождаването на учениците от учебни занятия се налага във връзка с подаден сигнал за бомбена заплаха на тел. 112, който касае всички училища на територията на област Враца. Информацията е получена от ръководството на Участък Мизия. Ще бъдат предприети всички необходими мерки за осигуряване безопасността на учениците от отговорните институции".

Преди началото на учебните часове сградите в Бургас са били претърсени от полицията, след като също е получен сигнал. Нищо съмнително не е било открито, а учебният процес протича нормално.

В София са направени проверки още преди започване на часовете. Няма данни за нищо притеснително. Полицейското присъствие в района на училищата ще бъде засилен.

В Ямбол и в Сливен работят всички училища.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Bombena-zaplaha-Uchilishtata-v-3-obshtini-ostavat-zatvoreni-1976139
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.