Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ДАНС стана на 16 години
Автор: ИА Фокус 14:10 / 04.01.2024Коментари ()769
На 4 януари на тържествена церемония в сградата на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) бяха отбелязани професионалният празник на Агенцията и 16 години от създаването й.

По този повод председателят на ДАНС Пламен Тончев благодари на служителите на Агенцията за всеотдайната им работа за защита на гражданите, националните интереси и държавността в контекста на динамичната и сложна среда за сигурност, съобщиха от пресцентъра на Агенцията. 

Г-н Тончев подчерта, че усилията на ръководството на ДАНС са насочени към развитие на Агенцията като устойчива, надеждна, ресурсно осигурена и адекватна на съвременните заплахи служба за сигурност.

Поздравления към служителите по случай професионалния празник на Държавна агенция “Национална сигурност" бяха отправени от държавното ръководство, държавните институции и службите от сектор "Сигурност“ на Република България, както и от чуждестранните партньорски служби.

Тази година Агенцията посрещна празника си и с нов институционален знак, изработен от преподаватели в Националната художествена академия.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/DANS-stana-na-16-godini-1954405
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.