Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Община Бургас: Общинските съветници са винаги добре дошли на всички мероприятия, организирани от нас
Автор: Екип Burgas24.bg 13:10 / 30.09.2010Коментари ()861
©
"Общинските съветници винаги са добре дошли на всички събития, организирани от Община Бургас - не само на първи копки и откривания, но и на културни мероприятия, спортни изяви, обществени обсъждания на бюджета и други. За тази цел официална покана не им е нужна!", това заявиха от общинската администрация във връзка с разпространена вчера декларация от някокло съветници, че не са канени на някои събития, организирани от общината, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Въпреки това, по изрично нареждане на кмета Димитър Николов, още в началото на мандата бе наложена практика местните депутати редовно да бъдат официално канени по различни поводи - чрез телефонно обаждане, електронна поща, покана на хартиен носител или устно. Това продължава и сега, като никога не се действа избирателно. Канят се всички, независимо от политическата им принадлежност. Понастоящем Общинска администрация е преценила, че най-практичният вариант за връзка с местните депутати е следният: Предоставя се покана до сътрудниците на Общински съвет, която те препращат на съветниците", се казва още в позицията на общината.

"Кметът Димитър Николов никога не е отричал заслугите на общинските съветници за успехите на управлението през последните години и не ги е делил на партиен принцип. Напротив - винаги е твърдял, че единомислието прави така, че в Бургас да се случват хубави неща.
Използваме възможността да поканим публично всички общински съветници на официално събитие по повод стартирането на строително - ремонтни работи по благоустрояване на Приморски парк и реконструкция на ул. "Генерал Гурко" и ул. "Адам Мицкевич". То ще започне на 05 октомври 2010 г. в 10.00 часа, на ъгъла до Пантеона в Приморски Парк, гр. Бургас. Очакваме ви," завършват от общината.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obshtina-Burgas-Obshtinskite-suvetnici-sa-vinagi-dobre-doshli-na-vsichki-meropriyatiya-organizirani-ot-nas-195207
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.