Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Кроношпан" подарява детска площадка на своя празник
Автор: Екип Burgas24.bg 12:08 / 16.09.2010Коментари ()666
© Burgas24.bg
Модерна площадка за игри и забавления ще подари "Кроношпан" на избрана чрез жребий детска градина от община Бургас. Традиционната годишна томбола на предприятието ще се проведе в Деня на отворените врати тази събота 18 септември в двора на дървопреработвателната компания, а потвърждение за участие са дали от всички детски градини.

През тази година проявата ще премине под надслов "Празник на усмивката" за децата и родителите им.

Организаторката на най-усмихнатото събитие за годината Тони Димчева дръпна леко завесите на сцената, за да разкрие малка част от празничния сценарий.

Вече е ясно, че ще бъдат поканени трима приказни герои на кокили, отново ще има надуваеми замъци и батут, а децата ще бъдат скъпи гости в специално създаден арт -център, където ще изработят бижута и накити от морски миди, дърво, камъчета и други естествени материали, за да покажат своята представа за хармония с природата.

По време на празника домакините смятат да открият и най-талантливите танцьори сред бургаските деца като за целта са поканили за участие и танцови състави.

През "Деня на отворените врати" всички посетители ще могат да обиколят производствените мощности и халета на "Кроношпан" със специално влакче, за да се запознаят лично с технологичните и екологичните стандарти във фирмата.

Вратите на компанията ще са отворени за посетители от 10 до 14 часа, а детският празник ще достигне своята кулминация в 12 часа, когато ще бъдат изтеглени наградите.

За желаещите да се включат в "Празника на усмивката" на "Кроношпан" е осигурен автобус, който ще тръгва в 10, 11, 12 и 13 часа по маршрут "Окръжна болница, спортна зала "Младост", магазин "Сара" и "Кроношпан" , в 10.30, 11.30,12.30 и 13.30 часа ще тръгва по обратния път.

Източник: Дарик



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Kronoshpan-podaryava-detska-ploshtadka-na-svoya-praznik-191986
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.