Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младежите на БСП-Бургас: Искаме оставката на Божидар Димитров
Автор: Екип Burgas24.bg 17:22 / 06.08.2010Коментари ()2593
© Burgas24.bg
Младежката структура на БСП-Бургас започва подписка в подкрепа на искането на оставката на министъра без портфейл Божидар Димитров, научи Burgas24.bg. Повод за акцията на МБСП е груби квалификации отправени от доскорошният член на БСП Димитров. В Декларацията на младите социалисти се посочва,че до мярката се стига заради "груби и недопустими квалификации по адрес на собственият си народ".

На 3 август в интервю министър Божидар Димитров използва репликите "шибан народ" и "шибани колеги", отговаряйки по този начин на журналистически въпроси, че мнозина искат по-сериозни доказателства относно автентичността на мощите на Св. Йоан Кръстител, които бяха открити в края на юли край Созопол.

В разпратената до медиите декларация членовете на МБСП-Бургас смятат, че поведението на Божидар Димитров, който е и действащ министър, е недопустимо, неморално, руши престижа на българската държава и достойнството на гражданите й.

"Хората, които са гласували доверие на Божидар Димитров, имат правото да му поискат и отговорност за неадекватното и недопустимо поведение." Това се казва в декларацията на младите социалисти. Те смятат, че поведението на Божидар Димитров е знаково за характера на управлението на страната. "Преди време премиерът Бойко Борисов нарече българите "лош материал", сега изглежда логично неговия министър да стигне до по-крайни квалификации" се казва още.

Не случайно подписката започва от Бургас. Прпомняме че Димитров бе мажоритарен кандидат на ГЕРБ от 2-ри многомандатен избирателен район Бургас .Като такъв бе избран първо за народен представител, а после и за министър.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mladezhite-na-BSP-Burgas-Iskame-ostavkata-na-Bozhidar-Dimitrov-182979
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.