Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Стига злоба" е името на новия видеоклип от лагера на GGP
Автор: Екип Burgas24.bg 16:10 / 26.07.2010Коментари ()608
©
През 21-ви век стресът и негативните емоции са взели предел в съзнанието на много голяма част от младите хора. Дали породени от световната икономическа криза или просто от трудното им ежедневие, това рефлектира върху техните взаимоотношения и развитие. Младите са тези, които трябва да бъдат подкрепяни и да бъде обърнато внимание на тяхното мнение и амбиция за успех.

"Има много неща, които искам да постигна в живота си и искам да стимулирам мойте приятели да се борят и да се развиват, както правя аз самият" - коментира Веселин Вълканов (Otrovata), който участва в "СТИГА ЗЛОБА" - новото видео на лейбъла Gangsta Gangsta PRODUCTION. Той е едва на 15 години, но вече набира скорост сред родните музикални класации, наред с утвърдените си колеги. От Gangsta Gangsta PRODUCTION се обединиха около идеята да ангажират почитателите си да мислят позитивно и да бъдат амбициозни и толерантни. Във видеото, дело на бургаския режисьор Даниел Недялков, артистите предвождани от родната рап-звезда Lamoza налагат тезата, че младите трябва да се подкрепят помежду си и мнението им да бъде чуто и зачитано от обществото. Клипът "Стига Злоба" е заснет в гр. Бургас и е реализирано с изключителната подкрепа на Сдружение "Младежки Глас".

"Много хора възприемат младите като свой врагове заради тяхната амбиция и желание за развитие или подценяват качествата им, заради възрастта. Това отношение не се толелира от младежкото общество и точно това може да чуете в лириките ми" - коментира Милен Димитров (Ryan G) от лейбъла G.G.P.

Миналата седмица лейбълът Gangsta Gangsta PRODUCTION издаде сборен албум с 112 от най-успешните си хитови продукции. Албумът "G.G.P. Classic Hits 2000-2010" се радва на огромен интерес, а поради затрудненото финансово състояние на феновете той е пуснат за безплатно теглене в Интернет пространството.

Видеоклипът "Стига Злоба" и новия албум на Gangsta Gangsta PRODUCTION може да намерите на официалния им сайт на адрес: www.ggp4life.tk



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Stiga-zloba-e-imeto-na-noviya-videoklip-ot-lagera-na-GGP-180185
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.