Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ревю, Остава и Бичето идват край морето за Spirit of Burgas
Автор: Екип Burgas24.bg 14:50 / 16.07.2010Коментари ()1429
© Burgas24.bg
Култови български банди ще участват в новото издание на музикалния фест Spirit of Burgas. Организаторите запазват традицията всяка година да канят изпълнители, които не са участвали в предишните издания.  Остава, понякога наричани българските Рейдиохед, ще видим на главната сцена на 14 август. На нея ще се качат още Gracity Co. и D2. Много адреналин през трите дни на Спирита предлага рок сцената, кръстена на Джак Даниелс.

На нея ще вилнее феноменът Бичето, който преди няколко години се самообяви за "най-добрия ар енд би изпълнител" и влезе с взлом в родния шоубизнес. На рок сцената ще забият още Уикеда, Светльо енд дъ леджендс, Отряд 13, чиито членове познават живота от другата страна на решетките, Вендета, бургаските Карцер, Врани волоса и др.

Върху рок сцената Джак ще се покачат и елитни млади групи от Европа. Сред тях - O'Casan, които в момента са сред най-горещите дебютанти на модерната английска сцена. Те ще се представят на живо на 15 август. Първият албум на триото - 'Ricochet', е продуциран от Ромеш Додангода (Kids in Glass Houses, Funeral for a Friend) и предизвика положителни отзиви в средите на музикалната критика на Острова. Той излезе в началото на лятото и донесе на създателите си определението "Английският отговор на Fall Out Boy". Непосредствено след O'Casan ще свирят италианските Bandity.

Тази година хората, които стоят зад "На тъмно" - сцената, са си поставили за задача да докажат, че българският пънк е жив! За доказателство ще послужат Ревю, и още няколко банди с любопитни имена, като Кокоша глава и Аборт.

От ZionLionZ Reggae Stage отново ще звучат любими за целокупното растафарянско движение мелодии. Go Dutch сцената ще предложи качествено техно. Съвсем скоро ще бъдат обявени и изпълнителите на Blues and Jazz Stage.




Още по темата: общо новини по темата: 55
05.11.2010 »
14.10.2010 »
07.10.2010 »
22.09.2010 »
21.09.2010 »
20.08.2010 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Revyu-Ostava-i-Bicheto-idvat-krai-moreto-za-Spirit-of-Burgas-177860
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.