Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пожар пламна в хотел в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 13:38 / 07.07.2010Коментари ()1258
Тази нощ около 01.00 ч. в Районно управление "Полиция" - Несебър е получено съобщение за пожар, възникнал в района на едно от крилата на хотел "Несебър бийч" в Слънчев бряг - местопроизшествието е посетено от полицейски екипи и един противопожарен автомобил с петима огнеборци, които са потушили огъня.

По първоначални данни, огънят вероятно е тръгнал от пет голф колички, паркирани под терасите на хотелските стаи на първия етаж на "Несебър бийч", като се е прехвълил и обхванал градинската мебел /пластмасови маси и столове/ на терасите на четири от стаите. Почиващите туристи, обитаващи помещения в близост до мястото на инцидента са евакуирани и настанени в други стаи. При пожара няма обгазени или ранени хора.

От разликата в температурите два от стъклопакетите на хотелските стаи, разположени най-близо до огнището на пожара, са се счупили. Леко обгорял е и магазин за дрехи, намиращ се в близост до местопроизшествието. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване от служители на Районно управление "Полиция" - Несебър.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Pozhar-plamna-v-hotel-v-Slunchev-bryag-175680
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.