Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Автор на песните на Пугачова журира в созополски фестивал
Автор: Екип Burgas24.bg 14:55 / 01.07.2010Коментари ()490
©
Юлия Данеская е председател на журито на Международния фестила на изкуствата" Морска раковина", който се провежда всяка година в Созопол. Юлия е композирала песните на много популярни руски изпълнители, сред които са Алла Пугачова и Филип Киркоров."Приех поканата за участие във фестивала, защото от няколко години той получи много висок авторитет у нас, а професионализма на участниците му е беспорен"- заяви водещият руски композитор.

Фестивалът "Марска раковина" се организира от община Созопол и созополски туроператори и се провежда под патронажа на председателя на общинския съвет Красимира Германова. На сцената на амфитеатъра своето изкуство представят участници от рускоговорящите страни без ограничение на възрастта, като най- добрите получават престижна награда, която им дава право да участват в други фестивали. Жители и гости на Созопол могат да видят най- добрите образци на музикалното и танцувално изкуство от класически балет до рок изпълнения.

Тазгодишното издание на фестивала включва още изложба на украински художници в Художествената галерия и джаз фест в Археологическия музей.Финалният концерт се излъчва директно от няколко руски телевизии, което го прави изключително пополярен



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Avtor-na-pesnite-na-Pugachova-zhurira-v-sozopolski-festival-174523
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.