Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Унгарският премиер избра нашето Черноморие пред Дубровник
Автор: Екип Burgas24.bg 17:24 / 23.06.2010Коментари ()850
© Burgas24.bg
Новоизбраният унгарски премиер Виктор Орбан потегли със семейството си без охрана към българското Черноморие. Досега фамилията му е предпочитала да почива в Хърватия, но тази година са решили да се полюбуват на българското море.

За да пристигне с многобройната си фамилия, Орбан взел назаем за пътуването си до България един микробус. Унгарският премиер има 5 деца - 4 момичета и едно момче. Най-голямата му дъщеря е на 21 години, а най-малката е на 6 години.

Тъкмо по тази причина Орбан натоварил многолюдната си челяд на микробус, който според информация на сайта Blikk.hu ще управлява сам по време на цялото дълго пътуване. Твърди се още, че премиерът пътува без охрана.

За фамилията на Орбан винаги е било традиция поне веднъж годишно родители и деца да бъдат заедно на почивка. Този път семейството планира традиционен отдих - плаж, море и кратки излети по българското Черноморие.

Новоизбраният унгарски премиер обича да играе футбол като при това специалисти твърдят, че е много добър с топката. Заместник на премиера по време на неговата почивка ще е председателят на християндемократическата партия КДНП Жолт Шемйен.

През април дясноцентристката коалиция ФИДЕС-КДНП спечели малко повече от 2/3 от местата в парламента след провала на управлявалата 8 години Унгария коалиция между социалисти и свободни демократи.

Източник: в. "Монитор"



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Ungarskiyat-premier-izbra-nasheto-Chernomorie-pred-Dubrovnik-172698
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.