Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Хайгашод Агасян жури на детски конкурс в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 13:43 / 11.06.2010Коментари ()785
© Burgas24.bg
От 20-23 юни 2010 в град Бургас ще се проведе Международен конкурс "Радост на брега", събитие, което се организира от Министерството на образованието, младежта и науката, Областна администрация-Бургас, Регионален инспекторат по образованието- Бургас,Община Бургас, Национален дворец на децата и Сдружение "Арт фолк"-Бургас под патронажа на кмета на община Бургас г-н Димитър Николов .

Целта на конкурса е запазване и обогатяване на музикалното, инструментално, танцово, изобразително и сценично изкуство, изява на талантите.

Право на участие имат всички изпълнители -солисти-певци/ класическо пеене, народно пеене, поп пеене /инструменталисти на класически и народни инструменти, танцьори на класически, модерни, съвременни, фрий-денс танци, артисти, поети и художници от страната и чужбина.

Председател на журито е българският композитор Хайгашод Агасян. Конкурсът "Радост на брега" е включен в Националния календар на дейностите на Министерството на образованието, младежта и науката"и в Програмата на Министерски съвет за закрила на деца с изявени дарби .



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Haigashod-Agasyan-zhuri-na-detski-konkurs-v-Burgas-169948
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.