Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Областният посреща представители на водещи скандинавски фирми
Автор: Екип Burgas24.bg 18:48 / 09.06.2010Коментари ()1291
© Burgas24.bg
Областният управител Константин Гребенаров ще домакинства среща между българските представителства на водещи скандинавски фирми, като "Алфа Лавал", "Атлас Копко", "Волво", "Каммартон", "Скания" , "Таймлайн", "Шератон София Хотел Балкан" и местния бизнес.

Освен фирмите - членове на Българо-Скандинавската Търговска камара, двадесетчленната делегация включва още Посланикът на Швеция в България - Негово превъзходителство Пол Бейер, както и I - вият секретар на Посолство Норвегия и II - рият секретар на Посолство Финландия.

Целта на посещението е да се насочи интересът на гостите към възможностите за инвестиране в Бургаска област. В тази връзка със съдействието на Константин Дараданов - Почетен консул на Скандинавските страни и Търговско - Индустриалната камара ще се проведе настоящият бизнесфорум. Очакванията на организаторите са той да постави началото на дългосрочно и ползотворно сътрудничество.

В програмата на делегацията са заложени още срещи с кмета на Бургас, Димитър Николов и новия директор на "Пристанище Бургас" АД, Деян Димов.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Oblastniyat-posreshta-predstaviteli-na-vodeshti-skandinavski-firmi-169445
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.