Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Синдикатите на Пристанище Бургас ще се запознаят с концепцията на новия директор в понеделник
Автор: Екип Burgas24.bg 13:49 / 05.06.2010Коментари ()687
© Burgas24.bg
В понеделник синдикатите на Пристанище Бургас ще се запознаят с концепцията на новия директор. Поканата синдикалистите са получили вчера. Това каза председателят на КТ "Подкрепа" към порта Здравовеста Николова. Тя обясни, че се е очаквало изпълнителният директор да бъде отстранен от поста, но за синдикатите изненада е била промяната в борда на директорите. "В крайна сметка това са решения, които не зависят от нас", посочи Николова. Тя допълни, че по отношение на очакванията трябва да има оптимизъм и надежда, че всяка нова промяна върви към по-добро разрешение на нещата. "Знаем всички, че състоянието на Пристанище Бургас не е толкова завидно и очакваме, че тази промяна цели заздравяване на пристанището", обясни Николова. Тя допълни, че синдикатите не са се запознали с мотивите за отстраняването на вече бившия директор Руслан Петков. Като основна негова грешка председателят на синдиката посочи липсата на диалогичност.

Надеждите за новия директор са той да бъде по-отворен за мнения, по-комуникативен и по-предприемчив, защото по думите й за развитието на порта се изисква силен мениджър. "Това е европейско пристанище, най-голямото пристанище в България и визията за това пристанище трябва да бъде именно изпълнителният директор и на всяка цена екипът му", посочи Николова.

Източник: агенция "Фокус"




Още по темата: общо новини по темата: 1
05.06.2010 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Sindikatite-na-Pristanishte-Burgas-shte-se-zapoznayat-s-koncepciyata-na-noviya-direktor-v-ponedelnik-168408
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.