Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младежи от ГЕРБ Обзор с концерт срещу войната по пътищата
Автор: Екип Burgas24.bg 08:10 / 29.05.2010Коментари ()657
©
Младежите на гр. Обзор заедно с МГЕРБ - Обзор решиха да кажат "НЕ" на войната по пътищата. Война, в която победители няма. По този повод организират концерт под наслов "Не се превръщай в убиец, остани си просто човек!"

Концертът е и начало на кампанията, която те организират. Идеята е лайвът да се проведе в повечето градове на България и да се превърне в традиция.

Първият концерт ще се състои в Обзор тази вечер (събота) от 19:00 часа в многофункционалната зала на града. Той ще бъде и с благотворителен характер, като събраните средства ще се използват в помощ на Люси - моторист, претърпял катастрофа поради неправилно маневриращ автомобил. Вследствие на сблъсъка са премазани гръбначни прешлени на Люси, което го оставя неподвижен. За повече информация по случая на http://help-ludmil.org/.

"Кампанията, като цяло, е много голяма и обхваща всичко, свързано с шофирането, но за сега имаме възможност да осъществим само концертите. Много наши приятели загинаха в пътно - транспортни произшествия. Трябва ли да стоим безучастно?" - казват младежите от ГЕРБ - Обзор. Групите, които ще се качат на сцената в Обзор са: Helios, „Стъкло", One - x, Dance Angels, JN и танцов състав към читалище „Изгрев".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mladezhi-ot-GERB-Obzor-s-koncert-sreshtu-voinata-po-putishtata-166464
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.