Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ремонтните дейности по бургаските улици продължават
Автор: Екип Burgas24.bg 10:59 / 22.05.2010Коментари ()497
© Burgas24.bg
емонтните дейности и полагането на маркировка по бургаските улици продължават. 

В периода от 21 до 27 май хоризонтална маркировка се поставя нощно време по улиците „Струга", „Т. Александров" и Е-87. В ТД „Зора" се извършва обмазване на фуги по настилката. Асфалтови кърпежи се поставят на ул. „Чаталджа", бул. „Захари Стоянов", велоалеята край бул. „Захари Стоянов" и пътя квартал Горно Езерово. От 21 до 31 май в ТД „Приморие" и кв. Крайморие завършва поставянето на напречна и надлъжна маркировка. 

Извършва се и монтаж на знаци. Булевардите и улиците в обхвата на териториалната дирекция, подлежащи на цялостно преасфалтиране, ще се маркират след изпълнението на СМР. В ТД „Освобождение" се завършва поставянето на напречна и надлъжна маркировка, поставят се и знаци. Надлъжна маркировка се поставя в град Българово, кв. Долно Езерово и кв. Лозово. 

Напречна маркировка се поставя в с. Миролюбово, с. Изворище и с. Равнец. От 21 и 27 май се извършва ремонт на тротоарни настилки на ул. „Васил Левски". Асфалтира се около хотел „Приморец", по ул. „Булаир", в участъка между улиците „Цар Симеон" и „К. Фотинов", както и по улица „Цар Симеон", в участъка между улиците „Пиротска" и „К. Величков". Асфалтиране и кърпежи се правят в кв. Сарафово.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Remontnite-deinosti-po-burgaskite-ulici-produlzhavat-164870
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.