Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ПП ГЕРБ-Бургас откри офис и в к-с „Славейков”
Автор: Екип Burgas24.bg 21:10 / 16.05.2010Коментари ()1159
© Burgas24.bg
ПП ГЕРБ-Бургас откри офис и в к-с „Славейков". Партийната централа на територията на комплекса е разположена в партерното помещение на блок 49. Офисът няма да се използва само за срещи на членовете на клуба в к-с „Славейков". „Всеки следобед в делничните дни сътрудник ще посреща хората, които се нуждаят от информация или искат да се присъединят към ПП ГЕРБ. В този офис ще бъде разположена и приемната на общинския съветник Диян Славов, който от години е член на клуб „Славейков" към Гражданско сдружение ГЕРБ", заяви председателя на клуба Щерю Таралов.

След детска програма и водосвет лентата на новия партиен офис беше прерязана от областния ръководител на партията в Бургас и народен представител Димитър Бойчев, от общинския лидер на ПП ГЕРБ-Бургас и председател на транспортната комисия в НС Иван Вълков и от Щерю Таралов.

Специален гост на събитието беше зам.-областният управител Златина Дукова, общински съветници от ПП ГЕРБ и десетки членове на партията.На територията на Бургас ПП ГЕРБ вече има четири офиса - централата на ул. „Конт Андрованти", в к-с „Меден рудник", в к-с „Лазур" и най-новия в к-с „Славейков.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/PP-GERB-Burgas-otkri-ofis-i-v-k-s-Slaveikov-163473
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.