Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Не е имало пияни или дрогирани при убийството на Голямата Рижа
Автор: Екип Burgas24.bg 13:29 / 10.05.2010Коментари ()1213
© BulPhoto
Не е имало пияни и дрогирани хора по време на кървавата драма в Бургас миналата година, когато бившата барета Петко Лисичков застреля криминално проявения Калоян Стоянчов - Големия Риж. Това сочат резултатите от кръвните проби на всички, които са били на мястото на стрелбата през септември 2009 г.. Вече са готови съдебномедицинската и балистичната експертиза, но те ще бъдат представени на 11 май, когато делото бъде подновено.

В края на март процесът бе отложен заради неявяването на експертите, които са извършили съдебномедицинска експертиза на тялото на Калоян Стоянчов. Все още обаче не е готова експертизата, поискана от адвоката на семейство Стоянчеви, която трябва да установи имало ли е контролен изстрел в тялото на вече застреляния Риж.

На 20 септември миналата година при свада на кръстовище в бургаския комплекс „Меден рудник" Лисичков застрелва с три куршума криминално проявения Калоян Стоянчев. Секунди след убийството Лисичков сам вика линейка и се обажда на полицейски патрул, за да сигнализира за убийството. Бившата барета е обвинен за извършено убийство при превишаване пределите на неизбежната отбрана. Петко Лисичков е работил в системата на МВР до 1993 година. След това е бил частна охрана в София, Дупница и Бургас.

Източник: Dnes.bg



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ne-e-imalo-piyani-ili-drogirani-pri-ubiistvoto-na-Golyamata-Rizha-161908
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.