Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Не пропускайте премиерата на комедията "Игра за двама"!
Автор: Екип Burgas24.bg 13:10 / 21.03.2023Коментари ()1262
©
На 23 март (четвъртък) от 19 часа в зала "Тончо Русев“ на Културен дом НХК на сцената ще излязат Стефани Ивайло и Александър Кадиев с премиерата на "Игра за двама“. Комедията разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

Актьорите ще поканят публиката да надникне зад кулисите в "кухнята“ на театъра, като сменят пред нея цели 16 роли. Забавните и пъстри образи, които ще покажат, са на хора от нашето съвремие – телевизионни водещи, плеймейтки, фолкпевици, търговци, интелектуалци, астролози, патриоти…

Темата за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените разгръща авторът на пиесата Иво Сиромахов. Режисьор на творбата е Златомир Молдовански, сценограф – Ивелина Минева, а музикалното оформление е на Стефан Здравески.

Гостуването на забавната постановка в Бургас се организира от ПК "АЖУР ПИКО" и  Културна организация "Арт ателие." Билетите са в продажба на касата на НХК . За повече информация и резервации: тел. 0894 898098 Маруся Русева /Организатор Арт Ателие/.

Елате да се посмеете - защото животът е игра, в която всички ние участваме и е важно да сме в добро настроение.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Ne-propuskaite-premierata-na-komediyata-Igra-za-dvama--1607935
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.