Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стартира бизнес форум "Как да печелим в трудни времена"
Автор: Екип Burgas24.bg 08:50 / 29.04.2010Коментари ()512
© Burgas24.bg
Днес за втора поредна година в Бургас ще се проведе икономически форум, организиран от списание „Мениджър" с подкрепата на Община Бургас и Бургаска търговско-промишлена палата.

Бизнес форумът е озаглавен „Бизнесът през 2010 г. - как да печелим в трудни времена" и е насрочен за 14.00 ч. в конферентна зала „Компас" на хотел „България".

Основната цел на събитието е да отговори на въпросите на мениджърите от малките и средни предприятия за развитието на българската икономика. Кои индустрии се справят добре в кризата и как да се възползваме от тях, какъв ще бъде икономическият растеж за 2010 г. и след това, за какво да са се готвят българските фирми при замяната на лева с еврото. И още: с колко да намалим цените; какво ще се търси и кой ще купува, са част от въпросите, на които ще отговарят водещи специалисти - автори на сп. Мениджър.

Участници във форума са Лъчезар Богданов, управляващ партньор в Индъстри Уоч, д-р Кирил Величков, ръководител управление „Европейски проекти и финансови институции" в СИБАНК, д-р Боян Кутевски и др.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Startira-biznes-forum-Kak-da-pechelim-v-trudni-vremena-159577
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.