Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Задържаха трима за притежание на наркотици
Автор: Екип Burgas24.bg 12:00 / 22.04.2010Коментари ()631
© Burgas24.bg
Вчера в 12.30 ч при акция на криминалисти от Пето РУ "Полиция" - Бургас в комплекс "Братя Миладинови" е извършена проверка на Х.П. (23) и Д.Н. (25) от Бургас. В хода на проверката Д.К. изхвърлил кръгла пластмасова кутийка с две полиетиленови пликчета с капковидна форма.

От направения полеви наркотест, съдържащото се в пакетчетата кафеникаво прахообразно вещество е реагирало на хероин. При последващите процесуално-следствени действия в избено помещение на ул. "Патриарх Евтимий", където е квартирата ползвана от Х.П. е открито пакетче с вещество, реагиращо на амфетамин.

Двете лица са задържани за 24 часа. Образувано е бързо производство. Работата по случая продължава Пето РУ "Полиция" - Бургас. Около 13.30 ч на същата дата е извършена проверка и на 20-годишния С.И. от Бургас.

В хода на проверката от лицето е иззета целофанова опаковка от кутия за цигари, съдържаща суха растителна маса. При направения полеви наркотест, съдържанието на пакетчето и реагирало на канабис. С.И. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Пето РУ "Полиция".


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zadurzhaha-trima-za-pritezhanie-na-narkotici-158018
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.