Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Задържаха престъпна група, разбивали гаражи в Меден Рудник
Автор: Екип Burgas24.bg 10:32 / 20.04.2010Коментари ()613
© Burgas24.bg
Вчера служители на Четвърто РУ Полиция - Бургас са установили и заловили С.К. (19) от с. Порой, общ. Поморие; М.С. (22), П.И. (26) и С.А. (21) и 15 годишен младеж - четиримата от Бургас, които в периода от 22 ч на 18 април до 4 ч на 19 април са извършили кражба на 134 литра дизелово гориво, 7 литра антифриз и 10 литра двигателно масло от метален гараж в комплекс "Меден рудник".

Отнетото гориво е намерено и иззето от дома на 31-годишната Е.С. в кв. "Победа", където е било укрито от извършителите. По случая е образувано досъдебно производство и в хода на разследването и проведените допълнителни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че петте лица в различно съучастие, са извършили осем кражби на вещи от гаражи на територията на комплекс "Меден рудник", за които също има образувани досъдебни производства.

Част от вещите, предмет на престъпленията са намерени и иззети. С.К., С.А. и П.И. са задържани за 72 часа. Работата по документиране на цялостната престъпната дейност на лицата продължава.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zadurzhaha-prestupna-grupa-razbivali-garazhi-v-Meden-Rudnik-157405
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.