Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Отложиха дело срещу похитители заради неявил се адвокат
Автор: Екип Burgas24.bg 15:42 / 09.04.2010Коментари ()1421
Заради неявяване на защитника на един от тримата обвинени в отвличане състав на Бургаският окръжен съд с председател Денчо Стоянов не гледа мярката за неотклонение на тримата задържани, предаде репортер на Burgas24.bg. Димитър Дойнов, Ахмед Фалдж и Райчо Чавдаров бяха задържани в началото на седмицата за отвличане на Ангел Станчев от Равадиново.

Тримата отишли, за да си закупят от него марихуана и след като той им заявил, че няма те му поискали сумата от 5 хиляди лева. Ангел обяснил, че няма и пари, но може да вземе от свой приятел в Бургас. Тримата го качили в лек автомобил, за да го доведат в Бургас. По пътя похитеният бил подложен на физическо насилие. Пристигайки в к-с Меден рудник Ангел бил пуснат сам да отиде до апартамента на мнимия си познат. Тогава самият той позвънил на полицията, за да съобщи че е отвлечен.

Днес в съдебна зала поради семейни причин не се яви адвокатът на Райчо Чавдаров- адвокат Красимир Кацарски. Поради това мярката ще бъде гледана на 12 април понеделник от 14 часа.




Още по темата: общо новини по темата: 2
12.04.2010 »
07.04.2010 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Otlozhiha-delo-sreshtu-pohititeli-zaradi-neyavil-se-advokat-155057
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.