Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Измамници с фалшива куриерска фирма прибраха метал-детектор
Автор: Екип Burgas24.bg 11:49 / 27.03.2010Коментари ()960
© Burgas24.bg
На 25 март в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 23 годишен бургазлия, за това че по интернет е уговорил продажба на метало - детектор за сумата от 1 000 лв. с лице, представило се за "Иван Кирев от Кюстендил". "Иван Кирев" настоял транспортирането на пратката да стане с куриерска фирма "Short Cut".

Същия ден около 16.20 ч. бургазлията предал вещта пред магазин "Пикадили" на мъж, представил се с имената "Ники Колев", който му издал документ с логото на фирмата с липсваща част на бар-кода на фактурата. "Ники Колев" се придвижвал с л.а. миниван "Крайслер", също с логото на фирмата на дясната предна врата.

Бургазлията, след предаване на метало - детектора се усъмнил във валидността на сделката и алармирал служителите на Пето Районно управление на МВР - Бургас. При извършената проверка на представителството на фирмата "Short Cut" е установено, че мъж с името "Ники Колев" не работи във фирмата, както и че подобен автомобил не се ползва от служителите. Работата по случая продължава.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Izmamnici-s-falshiva-kurierska-firma-pribraha-metal-detektor-152179
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.