Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Слагат нови модерни спирки по пътя Бургас - Созопол
Автор: Екип Burgas24.bg 14:39 / 23.03.2010Коментари ()629
© BulPhoto
Под егидата на областния управител Константин Гребенаров в края на миналата година стартира кампанията „Заедно да изградим модерен и съвременен облик на Първокласен път Е - 87" Началото на тази инициатива бе поставено с откриване на представителна плоча - лого пред входа на Военноморска база Бургас - най-голямото Военноморско съединение в Република България. Тогава в мероприятието взеха участие и оказаха финансова подкрепа редица фирми, както и Общините Бургас и Созопол.

Днешната среща, която организира губернаторът бе с цел да се направи втората конкретна стъпка, а именно поставяне на нови, модерни автобусни спирки от страната на пътя Бургас - Созопол, респективно от страната на пътя Созопол - Бургас. Освен това присъстващите обсъдиха възможността за почистване и озеленяване на района около автобусните съоръжения, с което да се продължи инициативата по модернизация и облагородяване на пътя за Южното Черноморие. До три седмици трябва да стане ясно какви суми са необходими за изпълнение на тези задачи. До края на тази седмица ще се проведе и среща между Командването на Военноморската база и Областно пътно управление, за да се уточни на място цялостното логистично изпълнение на проекта. Присъстващите се уговориха следващата работна среща да се проведе на 31 Март 2010г. /сряда/ на самия път Бургас - Созопол в близост до кръстовището на поделението.

„Радвам се, че кметовете на Бургас и Созопол изказаха желание да се включат в тази инициатива, разчитам че с общи усилия ще успеем да реализираме докрай кампанията, която подехме, от което местните жители, гостите и туристите, решили да посетят областта ни само ще спечелят", заяви в заключение Гребенаров.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Slagat-novi-moderni-spirki-po-putya-Burgas-Sozopol-151132
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.