Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаските полицаи се включват в мълчаливия протест
Автор: Екип Burgas24.bg 08:10 / 20.03.2010Коментари ()789
© Burgas24.bg
Бургаските полицаи ще се включат в протеста в столицата срещу финансовата политика на правителството, предаде репортер на Burgas24.bg. Представители на Гранична полиция от регионалните структури ще пътуват за София в събота. За София ще пътуват и техни колеги от областната дирекция на МВР - Бургас.

Тези техни колеги, които нямат възможност да се присъединят към протеста , организиран от синдикалната организация на силовото министерство ще протестират в Бургас.

Очаква се служителите на реда да се съберат на мълчалив протест пред Областната дирекция на МВР в Бургас днес в 12.00 часа на обяд. Те ще излязат със декларация, която ще съдържа основните им искания и ще бъде изпратена до Президента, Министър- председателя и председателя на Народното събрание.

Предишния мълчалив протест на полицаите в Бургас бе на 7 декември 2008 година. Тогава служителите на реда мълчаливо пушиха пред Областната дирекция в Бургас, заедно с тогавашния си директор комисар Васил Едрев, който по-късно бе освободен от новият министър на вътрешните работи.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaskite-policai-se-vklyuchvat-v-mulchaliviya-protest-150315
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.