Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Джипът, катастрофирал вчера, скъсал парапет на надлеза за Каблешково
Автор: Екип Burgas24.bg 11:34 / 10.03.2010Коментари ()2148
© Burgas24.bg
Катастрофиралият джип вчера е скъсал парапетите на надлеза за Каблешково. Той се е движел с висока скорост и след като е поднесъл е паднал от надлеза. На място е загинала 65-годишна жена, съобщиха днес от полицията с подробности за инцидента.

Вчера около 17.10 ч на път І-6 от Бургас към Сарафово се е движел лек автомобил "Санг Йонг Екшън", управляван от Д.А. (38) от Поморие. В зоната на пътен възел Бургас-Каблешково, при движение с несъобразена скорост по мокра и частично заледена пътна настилка, водачът изгубил управление над автомобила, който поднесъл, завъртял се на платното за движение и се блъснал странично в парапет на мостово съоръжение.

В резултат на удара, парапетът се скъсал, автомобилът се преобърнал и паднал на пътя, преминаващ по мостовото съоръжение на пътния възел. При инцидента, на място е загинала пътуващата на задната седалка 65-годишна жена от Поморие. Возещото се на задната седалка 5-годишно момченце от Поморие е транспортирано в МБАЛ - Бургас, където е оставено за лечение с черепно-мозъчна травма и контузии по тялото и с опасност за живота.

В същата болница, с черепно-мозъчна травма, контузии по тялото и с опасност за живота е настанено и пътувалото на задната седалка в колата 8-годишно момиченце от Поморие. Возещата се на предната седалка 31-годишна жена от Поморие е получила контузии по тялото и й е оказана амбулаторна медицинска помощ.

С опасност за живота в болницата е настанен и водачът Д.А., който при катастрофата е получил открита фрактура на дясната подбедрица и черепно-мозъчна травма. Взета му е кръвна проба за химически анализ. По случая работи сектор "Пътна полиция" - Бургас.



Още по темата: общо новини по темата: 2
10.03.2010 »
09.03.2010 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dzhiput-katastrofiral-vchera-skusal-parapet-na-nadleza-za-Kableshkovo-148016
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.