Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицията издирва двама любители на алкохола
Автор: Екип Burgas24.bg 15:27 / 26.02.2010Коментари ()1127
©
Добрев(в ляво) и Натов(в дясно)
Бургаската полиция обяви двама любители на алкохола за издирване. Тодор Митев Добрев е 57-годишен от Бургас, който е в неизвестност от 19 октомври миналата година. Той е бил настанен в ОДПЗС "Проф. д-р Иван Темков", където се е лекувал от алкохолизъм. При напускане на болницата Добрев е бил облечен с кафяв анцунг /долница/, сиво-кафяви маратонки, червена шушлекова горница и кафява фланелка. Той е среден на ръст с нормално телосложение и по данни на полицията има склонност към употреба на алкохол.

Другият обявен за издирване е Петко Димитров Натов, 66 годишен. Той е в неизвестност от 11 февруари. По данни на близките му Петко Натов е бил облечен с черна дълга шуба от плат и син анцунг. Натов е висок на ръст със слабо телосложение. По данни на полицията пръстите на двете ръце са малки - леко сраснали, а лицето има склонност към употреба на алкохол.

ОДМВР Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация за издирваните лица, да съобщят незабавно в най-близкото поделение на МВР или на тел. 166!



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Policiyata-izdirva-dvama-lyubiteli-na-alkohola-145409
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.