Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наближава крайният срок на конкурса за слогън на Природен парк „Странджа"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:43 / 09.02.2010Коментари ()497
Остава само ден до крайния срок за участие в конкурса за слоган към Регионалната марка „Странджа". Той се организира от Българска Фондация Биоразнообразие и Дирекцията на Природен парк „Странджа".

Слоганът (мото, рекламно изречение, фраза) ще представя регионалната марка "Странджа" и ще бъде поставян върху етикети, бланки, пликове, рекламни материали, интернет страници и др.

Слоганът трябва да е кратко и съвсем ясно формулиран, да се запомня лесно, да действа емоционално на потребителя, да предизвиква въображението му. Той трябва да представя Регионалната марка „Странджа", а не природния парк или планината.

Регионалната марка „Странджа" се дава на сертифицираните къщи за гости, продукти, услуги и др., намиращи се или произведени на територията на Природен парк „Странджа" и носещи спецификата на района.

Изпращайте вашите слогани на адрес: strandja@biodiversity.bg, заедно с името си и телефон за контакти. Няма ограничение в броя на предложенията. Наградата за първо място, е в размер на 200 лв.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nablizhava-krainiyat-srok-na-konkursa-za-slogun-na-Priroden-park-Strandzha-141396
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.