Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Народните представители от ГЕРБ-Бургас срещат доктори и кметове със зам.-министър Валерий Митрев
Автор: Екип Burgas24.bg 19:05 / 01.02.2010Коментари ()711
Народните представители от ПП ГЕРБ-Бургас организират среща между кметовете от Бургаска област, главните лекари и техните екипи от местните болници със зам.-министъра на здравеопазването д-р Валерий Митрев. Темата за отворената дискусия ще бъде предстоящата здравна реформа.

„На много места тя се тълкува неправилно. Свидетели сме как в определени райони хората са подведени, а промените се интерпретират по изключително неточен начин. Затова поканихме зам.-министър Митрев да разговаря очи в очи с докторите. Те ще могат да му задават всички въпроси, които ги вълнуват. Сега е момента да изкажат и тяхното мнение и да получат отговорите, които ги интересуват", казва народният представител Иван Алексиев.

„Досега винаги сме работили в диалог с представителите от всички области. Така ще бъде и този път. Нормално е всеки кмет да мисли за здравето на съгражданите си. Затова искаме и градоначалниците да изкажат своето мнение по протичащите процеси около така наложителната здравна реформа", смята областният ръководител на ПП ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев.

Дискусията ще се състои на 3 февруари (сряда) от 11.00 ч. в сградата на Областна управа в Бургас. На срещата ще присъства и парламентарният секретар на Министерството на здравеопазването Таня Андреева.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Narodnite-predstaviteli-ot-GERB-Burgas-sreshtat-doktori-i-kmetove-sus-zam-ministur-Valerii-Mitrev-135878
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.