Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
340 души са потърсили в приемните им дни депутатите от ГЕРБ от Бургаска област
Автор: Екип Burgas24.bg 12:39 / 17.01.2010Коментари ()553
©
С 340 души са се срещнали народните представители от ПП ГЕРБ, от Бургаска област, от встъпването им в длъжност до днес. Гражданите са изложили своите проблеми или предложения в приемния ден на депутатите, който е всеки понеделник.
Освен в бургаския офис на ПП ГЕРБ (ул. "Морска" 5) народните представители приемат граждани и в останалите общини от областта. В офиса в Карнобат са се провели над 35 срещи, в Несебър - 25, в Приморско - 17, в Царево - 14, в Поморие -20, в Камено - 10, в Средец - 30 и т.н.
Очаквано най-много граждани търсят депутатите в бургаския офис. Това е и причината и шестимата народни представители да приемат избиратели там. В останалите населени места хората могат да се срещнат с депутатите както следва:
Димитър Бойчев - Несебър и Руен
Д-р Галина Милева - Айтос и Созопол
Стоян Гюзелев - Камено и Средец
Вяра Петрова - Карнобат и Сунгурларе
Иван Вълков - Малко Търново, Приморско
Иван Алексиев - Поморие и Царево
"По време на предизборната кампания обещахме на хората, че няма да върнем никой и, че всеки понеделник народните представители ще се срещаме с избирателите. Не сме отказали разговор на нито един човек и се опитваме с всеки да осъществим обратна връзка и да помогнем ако е в компетенцията ни", казва областният ръководител на ПП ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев.
Всеки, който иска да си запише среща с народен представител от ПП ГЕРБ може да го направи на телефон 056 81 90 40 или в регионалните офиси на партията.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/340-dushi-sa-potursili-v-priemnite-im-dni-deputatite-ot-GERB-ot-Burgaska-oblast-132054
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.