Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Деца и възрастни поздравиха кмета на Бургас за коледните празници
Автор: Екип Burgas24.bg 13:18 / 23.12.2009Коментари ()872
Деца от детски градини, социални домове и училища, както и хора от дом за възрастни посетиха кмета на Бургас Димитър Николов в навечерието на Коледа.

Много песни, стихотворения и пожелания за новата 2010-та бяха поднесени от всички тях. Разменяха се и подаръци. Изненади и почерпка от страна на Общината имаше за всички.

Част от подаръците, които кметът на Бургас получи лично от тях бяха ръчно изплетен шал, голяма кошница с картички, надписани от децата, чиния във формата на риба от ръчно рисувано стъкло, коледни венци и краваи. Енциклопедия, дискове с коледни песни и лакомства получиха децата в замяна от него.

Специалните поздрави бяха поднесени от дома за деца, лишени от родителска грижа "Ал. Г. Коджакафалията", дом "Ронкали", Комплекс за социални услуги за деца, Защитено жилище за деца с умствена изостаналост, група от ОДЗ „Коледарче" Долно Езерово, най-малките от НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", дом за възрастни хора „Цвета и Анка Върбанови„.

Топлите пожелания приеха още зам.-кметът по здравеопазване и социални дейности - д-р Лорис Мануелян, зам.-кметът по образование и култура Йорданка Ананиева и нач.-отдел „Социални дейности" Мая Казанджиева.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Deca-i-vuzrastni-pozdraviha-kmeta-na-Burgas-za-kolednite-praznici-127442
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.