Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кмет на ДПС лишава гражданите от офис за срещи с народни представители от ГЕРБ
Автор: Екип Burgas24.bg 14:22 / 10.11.2009Коментари ()441
Кметът на Сунгурларе Георги Кенов, избран с бюлетина на ДПС, превишава правомощията си като отказва да предостави помещение за партиен офис на ПП ГЕРБ в града.

Вече втори месец жителите на Сунгурларе няма къде да се срещнат с народният представител от ПП ГЕРБ Вяра Петрова. Още преди два месеца Петрова и общинското ръководство на партията в града се срещнаха с Георги Кенов. По законовия ред те са подали заявление за общинско помещение. Градоначалникът им предложил няколко сгради в окаяно състояние, но въпреки лошото състояние на имотите местните лидери на ПП ГЕРБ се съгласили да ползват помещението на бившата данъчна служба.

При отключване на вратата Вяра Петрова и колегите й установили, че в помещението има оставени документи от предишните наематели. „Върнахме ключовете за да могат компетентните служители да приберат оставеното в сградата. Оттогава вече минаха два месеца, а не получаваме достъп до сградата, нито пък до друга. Това е безобразие и своеволие от страна на местната управа. Надявам се, че проблемът в най-скоро ще бъде решен", категорична е Вяра Петрова.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Kmet-na-DPS-lishava-grazhdanite-ot-ofis-za-sreshti-s-narodni-predstaviteli-ot-GERB-118793
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.