Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Комплименти от Общината за още две междублокови градинки
Автор: Екип Burgas24.bg 13:57 / 27.10.2009Коментари ()986
Още два блока в Бургас, получиха комплименти под форма на символичен подарък от Община Бургас за добрата поддръжка на градинките и чистотата в междублоковите пространства. Този път обаче това са жители на коплекс „Изгрев".

Градинката пред блок 30 в ж.к. „Изгрев" е поддържана от Димо Йорданов Меретов. Той се грижи за зелената площ изцяло с лични средства. Въпреки моралната подкрепа, която получава от своите съседи, засега влага само собствените си усилия. Независимо от това градинката радва всички. Посветил е цялото си лято, за да може днес всички да се радват на този резултат. Градинката е украсена с камъни и миди. Негови близки споделят, че и най-малкото домашно цвете е посадено в градинката пред блока.

Друг пример за това, как човек ако иска, може да постигне всичко е Георги Тодоров от блок 41 в ж.к. „Изгрев". Въпреки, че е претърпял инфаркт, той продължава да се грижи за градинката пред неговия вход. Разликата в неговият случай е, че съседите му помагат активно.

Пейките пред блока са боядисани и докарани лично от него. За съжаление обаче, Георги Тодоров не скри, че вандалските прояви в предблоковото пространство са доста чести.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Komplimenti-ot-Obshtinata-za-oshte-dve-mezhdublokovi-gradinki-116497
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.