Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Единадесет катастрофи са станали в града през денонощието
Автор: Екип Burgas24.bg 09:15 / 23.10.2009Коментари ()692
© Burgas24.bg
Единадесет катастрофи са станали в Бургас през изминалото денонощие. Има един леко ранен човек, останалите инциденти са с материални щети, съобщиха от КАТ. Дежурните при Община Бургас съобщиха, че нощта е преминала спокойно. Няма докладвани инциденти. Не са се налагали излизания на коли на Противопожарната служба. Пристанище Бургас и Летище - Бургас работят нормално.

Спокойно е движението в града. Част от булевард „Захари Стоянов" е без осветление заради реконструкцията на участъка. Ремонтни дейности се извършват на улица „Цар Симеон І", в отсечката между „Пиротска" и „Поп Грую". Продължава да е затворена отсечката зад Съдебната палата.

От община Бургас съобщават за предстоящо ограничение във връзка с провеждането на кръг от Националния шампионат по автомобилизъм този уикенд. Заради спортната проява през двата дни на състезанието ще бъде забранено преминаването на автомобили по улица "Крайезерна" и надлеза "Владимир Павлов" за времето от 11.00 до 16.00 часа в събота и от 10.00 до 15.00 часа в неделя.

Пътните настилки в Бургас и областта са сухи. В областта продължават плановите ремонти по няколко отсечки. Няма затворени пътища, а участъците в ремонт са сигнализирани.
Работи се по пътищата Равда - Несебър, Елхово - Бургас и Ясна поляна - Приморско.

Въведено е ограничение за автомобили над 10 тона в отсечката Черница - Сунгурларе - Чубра. Ограничения за камиони над 20 тона има и по пътя Провадия - Айтос.

Пътен възел Бургас - Север е ремонтиран. Възстановено е движението в посока Бургас - Каблешково и Каблешково - Сарафово.

Спокойно е движението в посока Бургас- Варна и Бургас- Сливен.

11 са градусите в момента в Бургас. По Южното Черноморието ще предимно слънчево. Ще духа умерен югоизточен вятър. Максимални температури между до 21°. Температура на морската вода около 18°.

Източник: Агенция "Фокус"



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Edinadeset-katastrofi-sa-stanali-v-grada-prez-denonoshtieto-115807
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.