Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
От "Яхт клуб Черноморец" поискаха свободен достъп до морето
Автор: Екип Burgas24.bg 10:53 / 19.10.2009Коментари ()817
Членовете на яхт клуб "Черноморец" и управителния съвет изпратиха до областния управител и общинския съвет декларация, в която заявяват, че бургазлии се нуждаят от свободен достъп до морето и създаване на условия за развитие на морските спортове. Ето и цялата декларация:

ДЕКЛАРАЦИЯ

ОТ УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЯХТ КЛУБ ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС
Ние, бургаски граждани, обединени като членове на яхт клуб "Черноморец Бургас", заявяваме:


Бургас като морски град има нужда от СВОБОДЕН ДОСТЪП до морето и създаването на условия за развитието на морските спортове и популяризирането им сред подрастващите. Единствения начин да се постигне това е отварянето на част от пристанище Бургас и превръщането му в зона за отдих и атракции, както е във всеки европейски град на море. Ние обичаме морето и се гордеем с него, искаме всички граждани и гости на града да могат свободно да се докосват до утвърдените му морски традиции.

Ето защо изразяваме своята безрезервна подкрепа за инициативата на бургаския кмет г-н Димитър Николов - Община Бургас да получи правото да управлява и стопанисва морската врата на града и приканваме ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА БУРГАС да застанат ясно и категорично в подкрепа тези усилия!


ЯХТ КЛУБ ‘ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС'



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ot-Yaht-klub-Chernomorec-poiskaha-svoboden-dostup-do-moreto-115070
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.