Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Безплатни прегледи на деца за гръбначни изкривявания в Несебър и Поморие днес и утре
Автор: Екип Burgas24.bg 08:15 / 17.10.2009Коментари ()973
©
Сдружение „Релакс зона", град Несебър, организира безплатни профилактични прегледи за гръбначни изкривявания на подрастващи от 8 до 18 години. В Несебър медицинските консултации ще се извършват в СОУ "Любен Каравелов" на 17 и 18 октомври от 16 до 18 часа. В Свети Влас консултациите ще бъдат в ОУ „Св. св. Кирил и Методий" на 17 и 18 октомври от 10 до 12 часа.

В Равда прегледите ще бъдат в ОУ „Св. св. Кирил и Методий" също на 17 и 18 октомври от 14 до 15 часа, а в Поморие на две места - в ОУ „Христо Ботев" от 10 до 12 часа и в СОУ „Иван Вазов" от 14 до 16 часа.

„Безплатните прегледи са и за деца от останалите селища на общините Несебър и Поморие. Препоръчваме присъствие и на родител, а ако вече има установена диагноза е желателно да се носят епикризи. Прегледите ще се извършват от квалифицирани медицински лица и няма да се заплащат. В края на октомври такива ще организираме и в Бургас", обяснява директорът на „Релакс зона" Светла Костадинова. По думите й много деца страдат от подобни проблеми, но те не са установени от доктор и не се лекуват своевременно.

Младите хора с доказани гръбначни изкривявания, ще могат да се запишат на специализиран курс по гимнастика и танци организиран от „Релакс зона". Подобен курс вече е провеждан веднъж в морските общини. Месечната такса за него е символична - 15 лв. за редовни занимания със специалисти всяка седмица.

„Релакс зона" е известна с танцовото си студио в общините Поморие и Несебър. С настъпването на новия сезон врати ще отворят новите студия за различен вид спорт.

 



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Bezplatni-pregledi-na-deca-za-grubnachni-izkrivyavaniya-v-Nesebur-i-Pomorie-dnes-i-utre-114835
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.