Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Зам. министър на транспорта инспектира Пристанище Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:31 / 02.10.2009Коментари ()1251
©
Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Камен Кичев направи днес работно посещение в Бургас, където бе запознат с проблемите на региона. Той бе придружен от областния управител Константин Гребенаров и кмета Димитър Николов, като доказателство за взаимодействието между МТИТС, изпълнителната и местната власт.

Проведени бяха срещи с представители от Морска и Пристанищна администрации и Пристанище Бургас. Дискутирани бяха извършените проверки.

При посещението им на Порт Бургас, новото ръководство на дружеството представи предприетите антикирикризисни мерки и програмата им за развитие. Заместник-министър Кичев разговаря и със служителите, за да чуе и тяхното мнение по предприетите мерки.

Камен Кичев, Константин Гребенаров и Димитър Николов направиха оглед и новия терминал 2 А на пристанището.

Единодушие бе постигнато по организацията на общата визия на града. Основното е всички институции да работят в синхрон за по-доброто развитие на региона.

В напрегната си програма Камен Кичев посети и Летище Бургас, където поднесе своите и на МТИТС поздравления и засвидетелства лично уважение към директора на Аеропорта Калин Барзов. След дългогодишния си опит и принос в българската авиация той се оттегли от поста.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zam-ministur-na-transporta-inspektira-Pristanishte-Burgas-112500
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.