Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Назначиха нов директор на областната служба на горите
Автор: Екип Burgas24.bg 16:58 / 29.09.2009Коментари ()938
© BulPhoto
Новината съобщи министър Мирослав Найденов(втория от ляво надясно)
Лидия Станкова е новият Директор на областната служба "Земеделие и гори" в Бургас. Тя пое поста от подалият оставка досегашен ръководител на държавната структура Селим Исса.

Новината бе оповестена по време на посещението в Бургас на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов. По думите на Найденов: „Селим Иса уважи правото да бъде избрано ново ръководство.Отстраняването му не е на база конкретни факти, защото в момента текат проверки по всички областни служби „Земеделие" и чакаме резултатите от тях", обясни министърът.

Според министърът на земеделието тази смяна е наложена от съществуващото напрежение между службата и земеделците. За временно изпълняващ длъжността директор е назначена Лидия Станкова. До момента Станкова заемаше поста началник отдел "Земеделие" към Областна служба „Земеделие и гори"- Бургас.

В близките дни предсоти обявяването на конкурс за длъжността Директор на областната служба „ Земеделие и гори" в Бургас. Министър Найденов изрази надежда поста да бъде зает от „ най-подготвения, без политически протекции, защото това е един от най-натоварените постове".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Naznachiha-nov-direktor-na-oblastnata-sluzhba-na-gorite-111893
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.