Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Константин Гребенаров проведе среща с кметове и председатели на общински съвети
Автор: Екип Burgas24.bg 15:13 / 25.09.2009Коментари ()956
© Burgas24.bg
Областният управител Константин Гребенаров представи политическия си кабинет пред кметове и председатели на общински съвети от областта. Срещата се състоя в залата на Областна администрация. Гребенаров очерта основните приоритети, които ръководството на Областна управа поставя пред себе си по време на управленския си мандат. Сред тях са работа в сферата на пътната инфраструктура, конкретно пътния възел Бургас - Созопол - Меден Рудник, обходния път за Варна, както и пътя Несебър - Слънчев бряг - Бургас.

„Ще се стремим да въведем ред в концесиите на плажовете, както и в крайбрежното строителство, защото туризмът е изключително важен за нашия регион", подчерта Константин Гребенаров. В заключение областният управител наблегна, че от всички приоритети най- важния е именно общински съвети, кметове и Областна администрация да работят в един екип, чиято цел да бъде по-добрия начин на живот на гражданите на Бургаска област. Всички присъстващи се обединиха около идеята да работят заедно в открит и конструктивен диалог. „Различната партийна принадлежност не трябва да е пречка за съвместната ни работа", заяви в заключение Областният управител.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Konstantin-Grebenarov-provede-sreshta-s-kmetove-i-predsedateli-na-obshtinski-suveti-111251
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.