Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Съсед заплашва с пистолет заради неудобно паркиран автомобил
Автор: Екип Burgas24.bg 10:41 / 14.09.2009Коментари ()782
© Burgas24.bg
Снощи около 21.40 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от група младежи, събрани пред вх. 6 на бл. 9 в к-с "Славейков", за това че мъж от блока е отправял заплахи, чрез използване на пистолет с цел да ги накара да преместят паркирана пред входа лека кола. Непознатият хванал един от младежите за ръката, накарал го да легне на земята и насочил пистолет в главата му, след което произвел изстрел във въздуха.

Изпратеният на място полицейски автопатрул установил, че извършител на деянието е 36 годишния Д.А., живеещ на четвъртия етаж в същия вход, който обаче при идването на служителите се заключил в апартамента, угасил лампите и отказал да отвори на полицаите. Със съдействие на родителите на Д.А. апартамента е отключен, а мъжът е задържан от служителите на Подразделението за охрана масови мероприятия и борба с безредиците.

При извършения оглед на апартамента и тревната площ под терасата, е открит газов пистолет марка «Зиегер». Междувременно до групата младежи, която продължавала да стои пред входа на бл. 9 се приближил друг непознат, който размахвайки нож, ги заплашил с убийство. Младежите сигнализирали полицейските служители и те задържали 32 годишния М.Г. от Бургас.

При отвеждането му във Второ Районно управелние на МВР - Бургас и проверка с дрегер за наличие на алкохол, същия е отчел 4,40 промила. И при втората проверка с регера отчета е бил същия - от лицето е взета кръв за анализ, а той е настанен в Заведението за отрезвяване в Бургас. Работата по случаите продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Sused-zaplashva-s-pistolet-zaradi-neudobno-parkiran-avtomobil-109524
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.