Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Задържаха двама, шофирали с фалшиви табели и откраднали бензин за над 100 лева
Автор: Екип Burgas24.bg 11:00 / 11.09.2009Коментари ()682
На 2 септември в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 27 годишен дилър на бензиностанция «OMV - Изгрев», разположена до магазин «Метро» за това, че на 30 август около 15.09 ч. двама мъже, придвижващи се с л.а. «БМВ», със софийска регистрация, са заредили дизелово гориво на стойност 116,32 лв., след което са напуснали района на бензиностанцията без да го заплатят. Констатирано е, че ползваните за лекия автомобил регистрационни табели не са официалните, а са предмет на кражба и са обявени за издирване от Районно управление на МВР - Несебър.

На 9 септември на ул. «Транспортна» в резултат на получена информация, служители от Пето Районно управление на МВР - Бургас са спрели за проверка лек автомобил «БМВ 524 Д», със същите регистрационни табели, управляван от 21 год. М.С. от София. С автомобила се е придвижвал и С.С., 23 годишен, също от София. При извършената проверка на автомобила под предната дясна седалка са намерени две регистрационни табели със софийска и пловдивска регистрация, също обявени за издирване. Лицата са задържани със заповеди за срок от 24 часа. Работата по документиране на престъпната им дейност продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Zadurzhaha-dvama-shofirali-s-falshivi-tabeli-i-otkradnali-benzin-za-nad-100-leva-109162
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.