Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Британка направила три опита за самоубийство след като спечели 2 милиона евро от лотарията
Автор: Екип Burgas24.bg 17:56 / 09.09.2009Коментари ()1047
© Burgas24.bg
Изданието „News of the World" представя разказа си за младата Кели Роджърс на 16 години, която спечели 2 милиона евро на лотария. Днес, шест години след "щастливото събитие", Кели има в сметката си едва 22 000 евро и казва, че денят, в който е спечелила от лотарията е бил "най-нещастният в живота й".

"Щеше да е по-добре никога да не бях спечелвала тези пари", казва младата жена, която в момента е на 22 години. Кели Роджърс страда от депресия, има две деца и до този момент три пъти е посягала на живота си. Британката споделя, че големият късмет, на който се е радвала, е превърнал живота й в кошмар.

Младата жена се намира постоянно в депресия, причинена от употребата на наркотици. Когато е спечелила парите, вече е била зависима, а голяма част от спечелената сума е изразходвала за наркотици. В момента тя е майка на две деца и има в сметката си само 22 000 евро.

Кели признава, че е изразходвала повече от 276 000 евро за кокаин и в миналото е направила три опита за самоубийство. Изглежда, че младата жена не е знаела да подбира компанията си. Приятелят й на 16 години вече е бил зависим от наркотиците, а този, с който се запознала впоследствие, бил трафикант. В момента Кели си дава сметка, че не е постъпила разумно, след като е спечелила колосалната сума и в момента плаща за последствията от своите действия.

При последния опит за самоубийство британката е оставила децата при родителите си и след комбинацията на алкохол с наркотици се хвърлила от блока. Не си спомня твърде добре този момент, защото в този момент съзнанието й било замъглено и объркано, както казва самата тя.

Източник: БГНЕС



Още новини от Международни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/mejdunarodni/Britanka-napravila-tri-opita-za-samoubiistvo-sled-kato-specheli-2-miliona-evro-ot-lotariyata-108905
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.