Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Щурците", "Сънрайз" и Кен Хенсли свирят "Come Together" довечера на Летния театър
Автор: Екип Burgas24.bg 07:35 / 08.09.2009Коментари ()1008
© Burgas24.bg
Бургаският Летен театър е музикалната сцена, на която „Щурците", Кен Хенсли и „Сънрайз" за първи път ще изпълнят заедно легендарната песен на „Бийтълс" - „Come Together". Това ще се случи тази вечер на сцената на Летния театър. Рок спектакълът с участието на любимците на няколко поколения у нас и в чужбина се организира от „Холирок АРТ" и „Live Republic", със съдействието на Община Бургас.

„Щурците", „сърцето" на „Юрая Хийп" Кен Хенсли и „Сънрайз" с „Ол Аксес Проджект" ще се представят в Бургас с най-добрите си стари и нови песни. В 20:15 ч. „Сънрайз" ще открият концерта с парчета от новия си албум „S.O.S.". В 21.00 ч. на сцената ще се качи Кен Хенсли, който ще започне с най-новия кавър на "July Morning", записан съвместно със „Сънрайз", и ще продължи още час с най-известните песни на „Юрая Хийп". В 22.00 ч., когато се стъмни напълно, ще засвирят „Щурците". Грандиозният финал на концерта ще настъпи, когато всички участници в него запеят заедно „Come Together".




Още по темата: общо новини по темата: 2
08.09.2009 »
31.08.2009 »
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Shturcite-Sunraiz-i-Ken-Hensli-sviryat-Come-Together-dovechera-na-Letniya-teatur-108584
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.