Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Иван Вълков се срещна с комисар Едрев след поредната ужасяваща катастрофа
Автор: Екип Burgas24.bg 16:39 / 05.08.2009Коментари ()1816
ВНИМАНИЕ: Галерията съдържа кадри неподходящи за деца и хора със слаби сърце и психика
Шефът на парламентарната комисия по транспорт и депутат от ПП ГЕРБ, Иван Вълков, поиска извънредна среща с директорът на ОД МВР в град Бургас комисар Васил Едрев. Повод за това стана поредният трагичен инцидент, в който трима чешки граждани загубиха живота си, катастрофирайки на пътя край Черноморец.

Според органите на реда автомобилът на чешкото семейство е предприел неправилна маневра, опитвайки се да направи обратен завой от бензиностанция ЛУКОЙЛ в посока Созопол, когато е бил засечен от движещия се в същата посока мерцедес с бургаска регистрация.

Интензивния трафик в настоящия период и зачестилите произшествия в региона бяха основна тема в разговора между Иван Вълков и комисар Едрев. Председателят на комисията по транспорт поиска засилено присъствие на патрули по пътя на юг от Бургас, като гаранция за сигурността на участниците в движението.

„Мисля, че е абсолютно наложително присъствието на патрули в тези натоварени участъци, защото те имат възпиращ ефект. Има водачи, който не спазват правилата за движение и са заплаха за околните, а това е един от начините те да бъдат ограничавани. Искам да отбележа положителното влияние на поставената мантинела в участъка Бургас - Созопол, за съжаление недостига на време и средства не позволи нейното завършване", заяви Иван Вълков.

Осигуряване на финансиране за приключване на този проект, необходимите промени в пътния закон и доброто сътрудничество между институциите, бяха посочени като основни фактори за гарантиране сигурността на движение в региона.




Още по темата: общо новини по темата: 51
11.06.2010 »
08.06.2010 »
08.03.2010 »
04.11.2009 »
24.10.2009 »
23.09.2009 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ivan-Vulkov-se-sreshtna-s-komisar-Edrev-sled-porednata-uzhasyavashta-katastrofa-103696
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.