Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Хиляди посрещнаха изгрева с Tиесто в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 09:40 / 04.08.2009Коментари ()1962
©
Хиляди посрещнаха изгрева в компанията на световния диджей №1 Tиесто. Музиката му вдигна на крака половината Слънчев бряг, а купонджиите в "Какао бийч" останаха омагьосани от неповторимия му стил и невероятното мултимедийно шоу.

Невижданото досега лазерно чудо подлуди феновете, които не спряха да танцуват по време на 4-часовия сет на холандеца. За специалните ефекти организаторите наеха екрани и озвучаване от чужбина, за да задоволят високите технически изисквания на звездата.

Следващото мегапарти от поредицата Summertime Dance Explosion Solar е на 8 август. Тогава идва нюйоркската хаус легенда Виктор Калдерон. Неговото щуро изпълнение в Слънчев бряг вече е традиция. Като продуцент и диджей той се различава от съвременниците си с непрестанния си стремеж да надхвърли границите на жанра, в който твори. Калдерон се превръща в звезда на денс сцената с невероятните хитове Give It Up, Beat Me Harder и Resonate. Известен е и като любимец на Мадон
а, тъй като работи за ремиксите на някои от най-популярните й песни. Има съвместни проекти с Бионсе, "Депеш мод", "Гарбидж", Шерил Кроу, Сара Брайтмън... Най-отличаваща обаче е съвместната му работа със Стинг над парчето Desert Rose, чийто ремикс прекарва цели 80 седмици в денс класацията на Билборд, 9 от които на първото място.

На 8 август Виктор Калдерон ще омагьоса за пореден път българските си фенове с типично за стила му секси и вдъхновено изпълнение.

Източник: в. "Стандарт"



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Hilyadi-posreshtnaha-izgreva-s-Tiesto-v-Slunchev-bryag-103358
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.