От днес клиентите на EVN могат да проверяват сметките си за парно в интернет
Автор: Екип Burgas24.bg 13:26 / 08.07.2009Коментари ()586
© Burgas24.bg
Клиентите на ЕВН България Топлофикация ЕАД вече могат да проверят сумите за изразходвана топлинна енергия в интернет страницата на дружеството - www.evn-tp.bg или чрез общата страница -www.evn.bg.

Информацията във виртуалните фактури се актуализира веднъж в месеца, след фактуриране на топлинната енергия и не отразява ежедневно извършените плащания. В посочените суми не се включват задълженията на потребители по образувани изпълнителни дела.

За да използват тази услуга клиентите трябва да направят еднократно регистрация, която е описана в самата страница. Услугата ще намерите на web страницата - Услуги и тарифи - Плащане - Проверка на сметката.

EVN Bulgaria продължава прилагането на концепцията си за усъвършенстване на обслужването и предоставяне на повече информация за клиентите си.

Проверка на изразходваната енергия може да се провери и в телефонния център на дружеството. Това може да стане с услугата за автоматична проверка на телефонен номер 0700 10 207 или на общия телефон за информация 0700 1 7777 (след свързване се натиска 1). И в двата случая е необходимо клиентите да въведат своя ИТН - номер на измервателна точка (може да бъде видян от предишна фактура). По този начин информацията се предоставя по най-бърз и точен начин.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ot-dnes-klientite-na-EVN-mogat-da-proveryavat-smetkite-si-za-parno-v-internet-99346
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.