Ивайло Дражев скочи срещу "Синята коалиция"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:30 / 03.06.2009Коментари ()1064
© BulPhoto
Кандидатът за евродепутат Ивайло Дражев скочи срещу Синята коалиция, като ги обвини в лошо управление и съобщи, че втората половина на 90-те години е била най-лошия период в управлението на Бургас. Според Дражев управлението на СДС е било корумпирано и е крало от общинския бюджет. Ето и цялото прессъобщение:

Уважаеми приятели,

 

Във връзка с предизборни "напъни" на така наречената "Синя коалиция", която на всичкото отгоре е и неправомерно регистрирана, поради липса на процесуална представителност на така нареченото ново ръководство на СДС, съм длъжен да им напомня следното:

1. Няма по-корумпирано и крадливо правителство, от това което ограби бургаската икономика през втората половина на деветдесетте години. Справка - сините работническо - мениджърски кражби на Камбана, Големите Български мелници, Трансстрой, Корабостроителницата, "Елените", Нефтохим, Петрол, Промет, Кремиковци, Авиокомпания Балкан и още над 4000 ограбени преприятия от така наречените десни демократи. Щетата за България е около 170 милиарда лева, в това число не броя унищожените кооперации, МТС-та, подарените банки, като Булбанк, Стопанска банка, невероятния рекет на фирми, преприемачи и общественици. За съдружието им на местно ниво с Й. Костадинов и общинската администрация мога да напиша още 150 страници прессъобщение, а резултатите от това са застроени зелени площи, ограбен бюджет и дългогодишно рушветчииство в общинската администрация и към настоящия момент, където те участват пряко в управлението.

2. До настоящият момент тези които се крият от българското правосъдие са точно същите, които ограбиха и разрушиха индустрията, земеделието, културата, които в момента са преуспели партиини милионери. За разлика от тях и благодарение на тях през последните 15 години съм под непрекъснат рекет и коректно съм се явил в Бургаските, Софииските и Сливенските съдилища в над 130 открити заседания и ще продължавам да се явявам, докато и последното свободно съчинено партиино обвинение отпадне в съдебна зала.

3. Бих искал да им напомня на същите тези "активни" борци за правосъдие, че НПК и изборните закони в тези текстове са гласувани основно по време на тяхното управление и с тяхното пряко участие и никой не може да ограничи конституционните права на българските граждани да бъдат избрани, още повече, че към момента съм с чисто съдебно минало, за което съм представил актуално свидетелство за съдимост в ЦИК, въпреки че не е изискуемо. Основен принцип в наказателното право е, че всеки е невинен до доказване на противното с влязъл в сила съдебен акт и не може да бъде виновен само по "медиини" и прокурорски балони в услуга на такива партиини мижитурки, които ограбиха България.




Още по темата: общо новини по темата: 75
22.03.2010 »
15.02.2010 »
20.01.2010 »
17.12.2009 »
17.12.2009 »
16.12.2009 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ivailo-Drazhev-skochi-sreshtu-Sinyata-koaliciya-93524
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.